torstai 30. kesäkuuta 2016

Vähän vähemmän epävarmuutta...

Työt jatkuvat vuoden loppuun, hurraa! Kesäloma loppui (ja kesäkuu) ja olen kahden päivän "työputken" jälkeen ihan lopussa :D. No osittain asiaan vaikuttaa se, että on niin lämmintä ja öisin on vaikea nukkua. Tunnetusti tosin en juuri koskaan mene ajoissa nukkumaan...

Kesäkuussa oli paljon ylimääräisiä menoja, tässä pientä erittelyä:

Kirppikselle noin 20 euroa (olen taas ostanut vanhaa suomalaista lasia, kun halvalla sai, lisäksi lastenvaatteita)
Häihin (lahjaan, pukeutumiseen) ja synttärilahjaksi 58 euroa
Lasten puhelimet (käytettyinä, exä maksoi puolet) 95 euroa
Toiselle lapselle uusi koulureppu 25 euroa
Baari-ilta 37 euroa (huhhuh)
Syömässä työkavereiden kanssa 34 euroa (no niin, kävimme myös baarissa...)
Kahdet farkut rikkimenneiden tilalle 25 euroa
Lisäksi irtojäätelöä, pari paitaa lapsille yms. ihan kaikkea en varmaan muistanut merkata eli yhteensä 315 euroa. Lisäksi Visasta maksoin Ikea-reissun ja toukokuussa ostetut vitamiinit, jotka kustansivat yhteensä 165 euroa.

Ruoka/bensa-tilillä on nyt 194 euroa ja palkkapäivään vielä pari viikkoa. Lisäksi tänään pitää käydä kaupassa. Ruokakuluissa näkyy selvästi, kun lapset ovat koko ajan kotona, eivätkä syö lounasta koulussa (nuorempi syö monesti myös iltapäiväkerhossa välipalan). Jospa ne ruokakulut sitten maagisesti laskisivat heinäkuussa, kun lapset ovat pääosin isällään. Toki kesällä tulee (edelleen) varmaan syötyä sitä jätskiä ja heinäkuussa mansikoitakin. Laitoin säästötilille vielä 85 euroa ylimääräistä. Onnistuin mokaamaan sen verran, että koulun tukimaksu lähti turhaan maksuun tässä kuussa, kun unohdin sen siirtää. Mutta sen saan varmasti hyvitettyä syksyllä. Laskutililtä latasin kuntosalikortin ja maksoin pari laskua, joten varallisuus nyt yhteensä 3030 euroa.

Nyt sitten jännitetään toisen lapsen kuntoutuspäätöstä. Mikäli päätös tulee myönteisenä takaisin, voin alkaa laskeskella uutta tulo/menoarviota syksylle. Jos ei, olen pulassa...

4 kommenttia:

 1. Onnea töiden jatkumisesta! Täälläkin odotellaan lasten lomailua isänsä luona, jolloin äitillä jäisi jotakin toiv. säästöönkin ;)

  VastaaPoista
 2. lykkyä sen kuntoutushakemuksen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :), 5 viikkoa pitäisi mennä päätökseen ja se on jo kulunut. Jospa päätös tulisi ensi viikolla...

   Poista