torstai 23. kesäkuuta 2016

Kesälomareissu

Reissusta on nyt kotiuduttu :). Lapset tykkäsivät kovasti veneilystä saaristossa ja viihtyivät lintsillä tuntitolkulla. Linnanmäki oli näin pitkästä aikaa ihan mukava paikka (olen Etelä-Suomesta kotoisin, joten siellä tuli käytyä lapsena paljon). Arkipäivänä oli kohtuullinen määrä väkeä liikkeellä, eikä laitteisiin tarvinnut jonottaa pitkästi. Meillä oli mukana eväitä, mutta ostin lapsille lisäksi jätskiä. Reissubudjetti piti ja rahaa jäi ylikin.

Kesälomareissun kulut:

- viemiset siskolle ja toiseen kyläilypaikkaan 42 euroa
- matkat (bensat mennessä ja tullessa + matkat paikanpäällä) 85 euroa
- rannekkeet lintsillä 141 euroa (sisälsivät halvemmat liput Sea lifeen 8 euroa per pää)
-. Sea life 16 euroa (ne pehmolelut...)
- ruokakulut 126 euroa (eväät meno ja tulomatkalle, eväät lintsille ja veneilyreissulle, ostin myös vähän syömistä siskon luokse)

Eli yhteensä 410 euroa, kun budjetti oli 500 euroa.

Kesäkuussa on ollut hurjasti ylimääräisiä kuluja, koska toisenkin lapsen puhelin uusittiin...ylimääräistä kulua tulee varmaan myös juhannuksen vietosta. Toisaalta reissusta säästyi rahaa ja olin varautunut ylimääräisiin kuluihin. Ensi viikolla olisi tarkoitus hakea alennusmyynnistä lapsille ja itselle vähän vaatetta. Kahdet (ja ainoat) farkkuni hajosivat aika kirjaimellisesti samaan aikaan. Miesystävä tosin totesi toisista: "Luulin, että tiesit tuosta reiästä, se on ollut siinä jo pitkan aikaa...". Kiitti :D.

2 kommenttia:

  1. Mekin suunnittelemme vastaavaa kesälomareissua tosin pois päin pääkaupunkiseudulta. Budjetti ja tarkempi reittisuunnitelma laadittava. Kuinkahan paljon sitä kehtaa ihmisten vieraanvaraisuutta luottaa? Mukava lukea samanhenkisten ihmisten kirjoituksia samoista aiheista.
    http://kuusivuotissuunnitelma.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Meidän reissu kesti siis neljä päivää. Lapsille piti miettiä helppoa syötävää autoon, koska olin yksin lasten kanssa liikkeellä ja piti keskittyä ajamiseen. Ruuassa olisi voinut säästää, mutta toisaalta tämä oli ainut isompi reissu tänä kesänä :). Heinäkuussa lapset pääsevät reissaamaan isänsä kanssa. Säästöaiheisista blogeista saa kyllä lisää intoa omaan säästämiseen.

    VastaaPoista