sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Syyskuun ylimääräiset menot

Syyskuussa ylimääräiset menot olivat yhteensä noin 195 euroa. Suurimmat yksittäiset menot olivat lastenvahti 50 euroa, terveysmenot yhteensä 42 euroa ja baarissa käynti 22,5 euroa. Lisäksi kävin pari kertaa kirppiksellä (lastenvaatteita), kerran lounaalla, ostin kahdesti lahjan kaverisynttäreille, tilasin vitamiineja ja ostin mm. sukkia itselleni. Summa oli aika kohtuullinen, jos vertaa elokuuhun...

Lokakuun ylimääräisiä menoja tulee olemaan ainakin Visa-lasku noin 30 euroa (vitamiineja) ja mahdollisesti yhden maton vieminen pesulaan. Mattoa kohtasi aika iso kahvivahinko ja se on niin pitkä ja leveä, että peseminen itse on vaikeaa. Lapsille ostin myös uudet juomapullot ja lisäksi yhden huonekasvin. Ruokatilillä on nyt 143 euroa rahaa ja huomenna pitäisi käydä kaupassa. Seuraavaan palkkapäivään on vielä pari viikkoa. Maanantain ja tiistain ruoka on jo mietittynä ja ainekset ostettuna, mutta vielä pitäisi hankkia ruokaa loppuviikolle. Keskiviikkona ajattelin tehdä jonkinlaista wokkia, torstaina kasvissosekeittoa, perjantaina lohta, joka on valmiina pakastimessa. Lauantaina olisi pitsapäivä ja jälkiruuaksi voisin paistaa vohveleita.

Kävin pitkästä aikaa juoksemassa ja nähtävästi jaksan edelleen juosta useamman kilometrin putkeen, joten aivan alusta ei tarvitse aloittaa :). Suunnitelmissa on nyt käydä säännöllisesti lenkillä ainakin kerran viikossa. Olen huomannut, että enemmän tulee liikuttua silloin, kun se tuntuu itsestä mielekkäältä. Kuntosalille lähtiessä joudun usein pitämään itselleni pienen preppauspuheen, mutta työmatkapyöräily on varsinkin hyvällä ilmalla mukavaa vaihtelua ja toivottavasti jatkossa tulisi lähdettyä juoksemaankin useammin (viimeksi taisin käydä viime vuoden puolella).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti