sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Välipäivitys

Ei mitään akuuttia, mutta tämä postaus menee enemmän sinne elämän piikkiin. Listaan muita kuin talousaiheisia blogeja, joita seuraan säännöllisesti.

Jokin aika sitten kuvittelin tykkääväni sisustamisesta. Käytin palon aikaa siihen liittyvien blogien seuraamiseen. Marraskuun lopussa heräsin siihen, että sisustus ei kiinnosta minua pätkääkään ja haluan vain nostaa raskaita painoa kuntosalilla :D. No jaa...blogien lukeminen jäi vähemmälle, mutta on totta, että olen esteetikko ja kodilla on minulle aina väliä, vaikka se suurimman osan aikaa onkin melkoisessa epäjärjestyksessä. Siskon puoliso vitsaili, että ehkä asunnon sisustus tuli valmiiksi ja sen takia loppui into koko hommaan, mutta ei...olisi täällä vielä vaikka ja mitä. Saatan edelleen istua sängyllä tietok...kirjan kanssa ja katsoa, miten auringonvalo taittuu vanhan kirjahyllyn pinnasta tai valaisee harmaata seinää. Ilahdun tämmöisistä asioista edelleen, vaikka pakonomainen sisustusinto on ehkä nyt mennyttä. Mutta niihin blogeihin.

Sunnuntai on sisustusblogi, jota edelleen seuraan. Aivan mieletön vanha talo, jota on kunnostettu taidolla ja samoin sen pihapiiriä. Ihania valokuvia. Kehitin melkoisen pakkomielteen yläkerran puputapettiin ja sitä piti tulla omaankin kotiin...tulin sitten vanhoja tapetteja repiessä järkiini kyllä.

Uusi muusa on Eeva Kolun blogi, no jaa, vähän kaikesta. Eeva on ihan huikea kirjoittaja, jonka edellinen blogi Kaikki mitä rakastin oli minulle kolmekymppisenä vähän samanlainen kokemus kuin Aila Meriluodon Vaarallista kokea romaanin lukeminen parikymppisenä (pitäisi lukea se taas uudelleen). Niiden jälkeen mikään ei ollut aivan samalla tavalla kuin ennen, mutta samalla tuo blogi ja romaani, vähän samoin kuin Uusi muusakin, oli kuin olisi tullut takaisin kotiin. Eeva osaa suositella parhaat kirjat, leffat ja tv-sarjat. Ja sanoittaa sen, miten pihalla ja keskeneräinen sitä voi olla vielä näin oikeasti aikuisena. Ja että se on tosi ok, jatketaan mokailua!

Iidan matkassa kertoo Iidan ja hänen lapsensa elämästä. Iida on ihanan aito ja konstailematon. Blogi oli jossain vaiheessa kuuma puheenaihe, kun Iida kirjoitti sinne (ja antoi aiheesta haastattelun Helsingin sanomiin), ettei oikeasti tiennyt lapsensa isää ennen tämän syntymää. Rohkea nainen, koska sai aiheesta valtavasti kuraa niskaansa. Iidan blogissa on myös tosi hyviä gluteenittomia reseptejä.

Souvenirs ei ole varsinainen sisustusblogi vaan tämmöisen esteetikon taivas. Aivan mielettömiä kuvia varsinkin luonnosta.

Listaan vielä Kirpparikeijun kotona, vaikka en tiedä päivittyykö se enää. Tavallaan siellä(kin) sisustetaan, mutta blogissa on parasta sen kirjoittajan mahtava elämänasenne. Kaiken voi korjata tai tuunata. Voin vain ihailla miten kätevä hän on käsistään. Ja luulen, että meillä osuisi todellisessa elämässä huumorintaju yksiin. Olen blogia lukiessa nauranut monet kerrat ääneen.

Tällä kertaa vähän kevyemmissä merkeissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti