sunnuntai 24. helmikuuta 2019

20 kysymystä blogihaaste

Tarkoitus on kirjoittaa postaus helmikuun palkkapäivästä ja päivittää asunnon osto-/myyntitilannetta, mutta otetaan tähän väliin Omavaraisuus-blogin haaste.

Nimeni on... Haaveileva siili :).

Jotkut kutsuvat minua...Minua kutsutaan lähes aina etunimellä, eikä siitä yleensä tehdä mitään väännöksiä. Lapset toki kutsuvat minua äidiksi ja nuorempi välillä mamaksi.

Olen syntynyt...Pienellä paikkakunnalla Etelä-Suomessa.

Pienenä olin varma, että minusta tulee...Haaveilin eläinlääkärin ammatista. Sitten halusin kirjallisuudentutkijaksi tai kirjailijaksi. Mutta hoitsuhan minusta sitten tuli.

Kolme parasta piirrettäni...Huumorintaju, sinnikkyys ja olen mielestäni ihan hyvä äiti.

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu...Voi suunnitelmia on aina vaikka muille jakaa, toteuttaminen on sitten toinen juttu. Ainakin olen menossa työnkiertoon.

Suosikkikaupunkini on...Helsinki.

Takki ja laukku...Takki on Icepeakin, töissä käytän lähinnä Herschelin reppua.

Suosikkibiisini tällä hetkellä on...Vesalan Mul ei oo lapsuudensankarii on hieno, samoin Lana Del Reyn Mariners Apartment Complex.

Suosikkiravintolani ja ruokani siellä on...No sanotaan vaikka Rooster ja kanahampurilainen salaatilla.

Suosikkijuomani on...Vesi.

Suosikkisarjani just nyt on...True detectiven kolmas kausi hbo:lla. Ilmaisista ihana Vera Stanhope, jonka uusia jaksoja löytyy areenasta.

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on...Evolven Daily Defence Moisture Mist, suihkutettava kasvovesi.

Suosikkisovellus puhelimessani...WhatsAppia tulee käytettyä eniten.

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Aina kirjan, vaikka en juuri koskaan saa luettua sitä reissussa.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Tanssin vaikka siivouksen lomassa jonkun kasari/ ysäribändin tahtiin, kuten tänään Roxetten. No teen kyllä tanssiliikkeitä myös lasten nähden :D.

Viimeisin sisustusostoksesi? Betoninen kynttilänjalka joulukuussa.

Viimeisin whatsapp-viesti? Viimeisimmässä on liikaa tunnistettavia tietoja, mutta sitä edellinen: "Yritetään :D".

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Käydä miesystävän kanssa syömässä ravintolassa. 

Bravuurini keittiössä? Ehkä kasvislasagne, jossa on tofua ja sieniä. 

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Irtokarkkia.

2 kommenttia:

  1. Hei nyt tuon kasvislasagnen resepti kehiin, pliis! Olen etsinyt hyvää tofu-reseptiä, mut saan siitä aina jotenkin pahaa tai ei-miltään-maistuvaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin laittaa reseptin, mutta käytän siinä valmiiksi marinoitua tofua :) (laiska kun olen).

      Myös lasagneresepti on mutkat suoriksi versio ja olen muokannut sen alunperin Elämäntapana nuukailu-blogin tästä reseptistä: http://elamantapananuukailu.blogspot.com/2017/08/tahteista-ateria-lasagne.html

      Ensin pannulle tulee sipuli, yksi kuutioitu pieni bataatti ja paketti herkkusieniä (tai muita sieniä). Näiden perään tomaattimurska (+ murskapurkin/paketin huuhteluvesi), jonka joukkoon murustellaan paketti savutofua ja purkillinen (2dl) kermaa tai kookoskermaa (blogin reseptissä kerma laitetaan kerrosten väleihin, mutta minä sekoitan sen kastikkeeseen jo tässä vaiheessa). Sitten mausteita, itse laitan oreganoa, basilikaa, pippuria ja suolaa.

      Tätä kastiketta ensin vuoan pohjalle ja päälle juustoraastetta (yksi 150g pussillinen jaetaan väleihin) lasagnelevyt ja näiden toisto vielä 2-3 kertaa. Uunissa olen pitänyt ohjeen mukaan 200 astetta ja puoli tuntia tai vähän yli.

      Poista