maanantai 13. helmikuuta 2017

Palkkapäivä: helmikuu

Helmikuun palkassa on mukana vain yhdet lisät, mutta se oli silti nettona ihan ok 1721 euroa (veroprosenttini tosin laskikin tänä vuonna). Palkan lisäksi tuloja ovat yleinen asumistuki 188 euroa (laski 35 euroa, nyyh), lapsilisät yksinhuoltajakorotuksella 296 euroa, osittainen hoitoraha 59 euroa x2, koska tuki tarkistettiin vuoden alusta ja tulee maksuun vasta nyt ja toisen lapsen vammaistuki 157,5 euroa. Tulot yhteensä siis noin 2480 euroa.

Ja menot olivat:

Vuokra 886 euroa (nousi 15 euroa)
Laskutilille 190 euroa (10 euroa lisää, koska lisäkäynnit kuntosalilla)
Ruokaan ja bensaan 480 euroa
Ip-kerho ja koulumaksu 145 euroa
Hyväntekeväisyys 35 euroa
Lasten säästötilille 35 euroa
Lainat 194 euroa
Säästötilille 200 euroa
Seligsoniin 60 euroa
Lasten viikkorahat 20 euroa
Pankkipalvelut 6 euroa (lasku 2 euroa tunnuslukusovelluksen käyttöönoton takia)
Yhteensä: 2251

Tammikuussa ylitin menoni ja niihin meni laskutililtä 90 euroa, lisäksi nyt loppukuusta myös ruokamenot ylittyivät hiukan (autoa piti tankata arvioitua enemmän). Tässä kuussa laskutililtä tulee maksuun puhelinlasku ja sähkölasku sekä kuntosalimaksu eli varallisuus tulee olemaan yhteensä 4800 euroa. Velat olivat tässä kuussa yhteensä 6260 euroa. Aloitin tämän blogin vuosi sitten tammikuussa ja teen vielä erillisen yhteenvedon siitä, miten tilanne on muuttunut vuodessa :).

Varasin kirppispöydän lomaviikolle (lapseton viikko, joten pitänee keksiä tekemistä :D ) ja olen haalinut jo hyvän kasan tavaraa valmiiksi sitä varten. Tässä kuussa ylimääräisiä menoja ovat reilun satasen visa-lasku (maksettu), toisen lapsen silmälasit, toisen lapsen kaverisynttärit (paikkavuokra + tarjoilut), synttärilahja miesystävälle (menemme ulos syömään) ja passit, tosin passit menevät maksuun vasta maaliskuussa. Kirppispöytä ei varmaan tule tuottamaan suuria, kun myyntiin menee kaikenlaista ylimääräistä pikkusälää, mutta jospa saisin sillä vähän paikattua näitä ylimääräisiä menoja. Passeja varten pitää ottaa passikuvat ja ajattelin käydä lasten hiihtolomalla Verkkokaupassa, jossa ne olisivat vain euron per pää päiväsaikaan otettuna. Tarkoitus olisi taas tässä kuussa siirtää lasten säästöjä Superrahasto Suomeen 200 euroa. Hitaasti tämä säästäminen välillä etenee, mutta ei aivan jäädä paikallekaan. Eteenpäin on kumminkin menty joka kuukausi :). Toivottavasti tuo talvi alkaisi kohta helpottamaan ja pääsisin pyöräilemään useammin töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti