tiistai 19. syyskuuta 2017

No mutta omistusasunto!!!

Kas kummaa, näin siinä kävi. Olo on samaan aikaan innostunut ja vähän hölmistynyt. Asunnosta käytiin kova kisa ja pieni muotoseikka koitui sitten omaksi eduksi, kun kumpikin osapuoli oli jo tarjonnut pyyntihinnan. Asunnosta kerron lisää myöhemmin.

En tee tästä kuusta perinteistä palkkapäiväpostausta, vaan totean vain lyhyesti: palkkaa tuli tavallista vähemmän eli 1675 euroa ja myös säästöön meni tavallista vähemmän ylimääräisten menojen takia. Varallisuus oli yhteensä 5590 euroa, kunnes käytännössä tyhjensin Bank Norwegianin tilini varainsiirtoveroa varten ja loputkin säästöt loittonevat ennen lokakuun loppua :D. Marraskuussa paikkaillaan sitten vahinkoja ja alan rakentamaan uutta hätäpuskuria ja maksamaan asuntolainaa (noh, käytännössä lainan maksu käynnistyy jo lokakuussa, mutta kuitenkin). Sijoituksiin en aio koskea, ellei ole pakko eli sinne jää 1930 euroa (rahastot ja s-osuudet).

Parin viikon sisällä on vuorossa kaupat ja lokakuulle olenkin jo varannut kirppispöydän ja alkanut vähentämään tavaraa ja joitakin huonekaluja. Asunto on nykyistä kolmiota pienempi, joten karsittava on. Toisaalta karsiminen on myös tosi hyvä juttu. Kaikenlaista hankittavaa tietysti riittää myös, joten ainakin Ikeaan suuntautuu yksi käynti ensi kuussa. Ensi viikolla allekirjoitan lainapaperit ja toivottavasti kuulen saavani vakituisen työpaikan :D. Paljon riittää nyt tapahtumia pienen ajan sisällä.

4 kommenttia: